Necessites ajuda?

615 47 91 49

Requisits d’entrada

Si ets ciutadà espanyol o na altra nacionalitat de la Unió Europea tens  180 dies per estar a Costa Rica en condició de turista. A continuació t’explico els requisits bàsics d’entrada:

Passaport espanyol vigent: amb 1 dia de vigència és suficient i no necessites visat ni cap autorització per part del Consolat de Costa Rica a Espanya. Encara que podries viatjar amb només 1 dia de vigència, no et recomano que visitis Costa Rica amb un passaport que estigui a punt d’expirar. Els Consolats no emeten passaports d’un dia per l’altre. És possible que el Consolat d’Espanya a Costa Rica no tingui cites disponibles en diverses setmanes o mesos, per la qual cosa recomano que el teu passaport no caduqui mentre ets a Costa Rica.

PASAPORTE ESPAÑOL
VIAJANDO A COSTA RICA CON PASAPORTE ESPAÑOL
  • Portar un bitllet de sortida de Costa Rica dins aquests 90 dies. La reserva del vol de sortida ha d’estar feta des d’Espanya. Pots tornar a Espanya o anar-te’n a un altre país (revisa els requisits d’entrada d’aquesta altra destinació) i seguir de vacances. No heu de ser un bitllet de sortida al vostre país d’origen. Una altra opció de sortida del país és per la via terrestre, en cas que vulguis anar a conèixer Panamà o Nicaragua.
  • En passar pels agents migratoris a l’Aeroport Internacional Juan Santamaría a Costa Rica et poden demanar: solvència econòmica (pots portar com a màxim 10.000 dòlars en efectiu en el moment del vol) i, a més, et poden preguntar quina ruta tens pensat fer a Costa Rica. És aconsellable que com a mínim mostris una reserva d’hotel per a les primeres nits i disposar d’un mínim de 100 dòlars diaris (porta una mica d’efectiu i targeta de crèdit).
  • Si viatgeu d’Espanya a Costa Rica, no necessiteu cap vacuna de país tropical (febre groga) . Les vacunes que ja estan estipulades a la Seguretat Social d’Espanya són més que suficients per fer aquest viatge.

T´agradaria una assessoria completa a Costa Rica, ports emplenar el meu formulari i entraré en contacte amb tu:  https://www.costaricainspira.com/servicios/

Si necessites informació addicional ho pots consultar a: https://visitcostarica.com/es/costa-rica/planning-your-trip/entry-requirements

¡BON VIATGE!